Så kom vores Roco katalog 2021

Oprettet d.

Så kom vores Roco katalog 2021

Som altid kommer Roco med et fantastisk flot katalog. Der er rigtig mange spændende lokomotiver og vogne der kan give kriblen i de mest garvede fingre.

 

Det gælder ikke mindst de danske modeller, som Roco har valgt at producerer. De har i år valgt to danske modeller.

Den der først og fremmest har været til stor debat, og som heldigvis kommer, er det nye danske lokomotiv, som DSB er ved at inføre i Danmark. Det er Det nye Litra EB fra Siemens. Lokomotivet kommer i 3 udgaver, en AC med lyd, og et DC med lyd, og et DC uden lyd.

Som altid går Roco meget op i detaljen, og der er mange små flotte finesser, som bl.a. håndtag og håndlister ved dørene. Mange tagfinesser med to funktionsdygtig strømopsamlere. Naturligvis er der flotte lys og lys i togfører kabinen.

Man kan jo næsten ikke vente.

 

En anden nyhed er det danske ICE TD klasse 605, som for første gang leveres med ICE bogstaver og DSB logo.

Dette ICE kørte fast imellem København og Hamborg via færgeforbindelsen Femern bælt. Det kommer også i 3 modeller. Et AC med lyd, et DC med Lyd og et DC uden lyd.

 

Det eneste der nok er lidt øv, er at begge modeller først kommer sidst på året. Vi må væbne os med tålmodighed, og det er jo altid godt at vente på noget godt!

 

Du kan altid reservere en af dem hos Futfut-modeltog, da der som regel er hurtigt udsolgt. Skriv her: mail@futfut-modeltog.dk

 

Du kan se hele kataloget her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar